Ansøgning

Er du vores nye sekretær

Er du vores ny ansigt udadtil....

Vi søger en engageret lægesekretær med masser af smil og overskud – en rigtig blæksprutte.

I vores team vægter vi samarbejde og god stemning foruden faglig kvalitet.

Vi søger en serviceminded lægesekretær gerne med praksiserfaring,

som er fleksibel og med gode kommunikative evner. Du skal med bevaret overblik arbejde med vekslende jobfunktioner og i højt tempo. Du skal tage ansvar, arbejde selvstændigt og kende egne begrænsninger.

Din fornemmeste opgave er at være imødekommende, da du bliver patientens første kontakt med klinikken. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i telefonvisitation og henvendelser ved skranken til medicin- og tidsbestilling. Derudover forventes det, at du på lige fod med øvrigt personale kan varetage blodprøvetagning og udføre praktiske opgaver i laboratoriet, samt håndtere prøver, podninger, injektioner og vacciner.

Der vil ligeledes være administrative opgaver som bestilling af varer, håndtering af returregninger, e-boks, kalenderopsætning i XMO samt forefaldende arbejde fx i personalestuen, rengøring af instrumenter, klargøring af prøver, opfyldning mv.

Klinikken består i øjeblikket af 1 læge, 1 uddannelseslæge, 2 sygeplejersker og en SOSA til godt 2000 tilmeldte patienter.

Stillingen søges besat pr 01.08.22 eller umiddelbart derefter. 20-30 timer/uge

Løn efter overenskomst

Send ansøgning gerne med billede og CV til mig på mail snarest og inden den 01.06.22 kl. 15. Der vil være ansættelsessamtaler løbende.


Maibritt Bech Bedsted

Lægerne Torvet

Torvet 6

9700 Brønderslev

mail....:   mb@laegernetorvet.dk